Търся обединение около национално-отговорни тези. Това каза президентът Румен Радев, който

...
Търся обединение около национално-отговорни тези. Това каза президентът Румен Радев, който
Коментари Харесай

Радев пита Промяната: Готови ли сте за отговорно управление

Търся обединяване към национално-отговорни тези. Това каза президентът Румен Радев, който одобри за първа консултация " Продължаваме промяната ".

Българските жители чакат разговор и компромис, с цел да се решат техните проблеми в огромната рецесия. Липсата на доставки на газ вещае колапс за бизнеса и тежка зима. Пътищата може да останат без поддръжка. Трябва да се одобряват закони за Плана за възобновяване.

 На живо в Dir.bg: От Политическа партия влизат първи при Румен Радев за съвещания преди третия мандат | Днес.dir.bg

За да се оправим с всичко е необходим работещ пармалент. Трябва ни не просто договорка за ново държавно управление, а отговорно ръководство, уточни президентът.

Има ли съгласно вас потеницал 47-мото Народно събрание да излъчи ръководство, което да се гради на споделени полезности, а не на политически пазарлък и подготвени ли сте да споделите ръководството с друга политическа мощ, попита Радев.

Политическа партия е най-голямата политическа мощ, по тази причина е значимо нейното мнение, акцентира той.

Искам да заявя че ние осъзнаваме виновната позиция, в която сме. Част от най-страшните сюжети, които се чертаят, целят вкарване на спомагателна суматоха в обществото. Азерският газ потече, индустриалното произвеждане е с връх в Европейски Съюз, регистрира Кирил Петков.

Да, имаме външно привнесена инфлация, само че държавното управление се оправя доста добре. Осъзнаваме голямата ни отговорност, политическата рецесия би трябвало да се избегне.

Единственото нещо, което  трябва да се избегне, е 2-та милиарда, които дадохме за пенсии, да не отидат при 8 души. Не сме подготвени само да дадем публичните средства на шепа хора, акцентира Кирил Петков.

Много зависи от вашето решение при кого ще отиде третият мандат. Отворени сме за диалог, единствената алена линия са шепа хора, които да не не престават да ограбват народа.

Това, което ясно декларирахме е, че сме подготвени да приказваме с всички депутати от всички партии, които могат да вземат сами решения и не са подвластни. Оставаме напълно диалогични, като не даваме опция на задкулисието да вземе ръководството, посочи още министър председателят в оставка.

След това диалозите продължиха без наличие на медиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР